Social engagement

We belong to those lucky companies whose success in daily activities affects positively the Székesfehérvár people not only in creating employment.
The community-forming power of the sports clubs sponsored by us is shared not only by the players but indirectly the audience enjoying the play.

A székesfehérvári Önkormányzattal kötött közszolgáltatási szerződés értelmében Székesfehérvár közigazgatási területén belül az Ózon Kft. a kizárólagos szolgáltató a lakosságnál keletkező nem közművel összegyűjtött lakossági szennyvíz begyűjtésére 2014. április 2-tól egy évre. A korábbi gyakorlathoz hasonlóan a vállalatunk a gépparkjában található 5 m3 illetve 10 m3 kapacitású szippantó gépkocsikkal végezzük a lakosoktól és vállalatoktól a szennyvíz begyűjtését. A városban a lakossági szennyvíz befogadója és kezelője a Fejérvíz Zrt. által üzemeltetett szennyvíztisztító telep.

A lakossági szennyvíz a Fejérvíz Zrt. által kiállított ürítőjegyen kerül átadásra. A szennyvíz szállítások megrendelését telefonon vagy emailen is megteheti az alábbi elérhetőségeken: 22/315-307, info@ozonkft.com.